Uncategorized

Tips för att ta bort katturin

 Vi erbjuder mest Flyttstädning Stockholm för våra kunder. Och mer om det kan ni läsa på vår hemsida. Nu ska vi prata om kissekatter! Katter är givande husdjur, men när de har olyckor på mattan eller möbler, kan det vara mycket svårt att få lukten och missfärgningen ut. Katt urin är så svårt att ta bort eftersom torkning urin insättningar mineralsalter djupt in mattluggen och tyg där det släpper gaser, såsom ammoniak, i luften. Även efter det torkar helt, kan katt urin fortfarande börjar lukta igen när fuktförändringar i rummet. Ammoniaken i gammal katt urin kan bleka mattan fibrer också tidigt bleknar levande färger och lämnar en kontrollampa gulaktigt kontur. Följande katt urin remover tips kan hjälpa dig att reparera och skydda dina mattor. Vi har lång erfarenhet av dessa ämnen som vi fått när vi erbjudit Flyttstädning Stockholm till vår kundstock genom åren.

Hur tar man bort katturin

Blöt katt urin fläckar så snart de uppstår. Katt urin är mestadels vatten, men att vatten kan resa djupt in högen där det kan sippra in mattan matt och vara svåra att få bort. För att minimera skadorna, få upp så mycket fukt som möjligt så fort som möjligt. Börja med läsk plats med en vit duk eller handduk, desto mer absorberande desto bättre. När du har blottades så mycket som du tror att du kan få upp, placera en ny del av handduken på fläcken och sedan stå på handduken. Den extra vikt bör bidra till att absorbera kvardröjande fukt. tro mig vi har stött på de tuffaste av fläckar när vi besöker för Flyttstädning Stockholm  så vi kan det här!

Applicera ett enzym renare. Den kemiska åtgärder enzym rika djurfläckborttagningsmedel bryta ner skadliga föreningar som orsakar lukt och missfärgning.

När du har behandlat fläcken, ta bort så mycket fukt som möjligt för att undvika en unken lukt och låt området torka helt innan dammsugning.

Om du inte har tillgång till ett enzym renare, prova en lösning av en halv kopp av väteperoxid (3-procentig lösning) och en halv kopp bakpulver på fläcken. Första strö på bakpulver och låt det sitta i femton minuter, tillsätt sedan väteperoxid och försiktigt skaka mattan fibrer. Arbetet i en cirkulär rörelse mot mitten av fläcken. Blot upp avskum som stiger till toppen och torka torrt. När fläcken har torkat, vakuum området noggrant.

Ett annat alternativ, och en av de mindre kända katt urin remover tips är att använda saltvatten på fläcken. Salt kommer att absorbera urin rest och eliminera källan till lukt. Lös fem matskedar salt i en kopp vatten och applicera blandningen på fläcken i cirkelrörelser. Låt sitta i en halvtimme och blöt. Inte helt mätta plats eller du kanske inte kunna få ut fukten ur mattan. Det är bättre att tillämpa blandningen två gånger än att använda för mycket första gången. Efter ansökan, tillåta saltvattnet att torka helt och sedan vakuum.

Genom åren har vi utvecklat fler tjänster än Flyttstädning Stockholm och med det uppkommer även andra frågeställningar vi måste lösa. Det finns ett par andra katturin borttagnings tips som kan vara effektiva. Om du kan lukta urin men inte vet var platsen är belägen, investera i en handhållen svart ljus. Urin lyser i ljuset, som leder dig rätt till fläcken. Om det finns en kvardröjande lukt från en gammal fläck, strö bakpulver på mattan och lämna den på natten. Bakpulver kommer att hjälpa till att absorbera lukt. Detta är en bra lösning för rök lukt också. En annan stor lukt visp är vit vinäger. Fyll en skål med vit vinäger och låt det nära urin plats för ett par dagar. fler tips och trix kan du läsa om på http://www.flyttstdarnaistockholm.se och ring gärna oss nästa gång du står inför ett fläckproblem!

flyttstdarnaistockholm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *