Home & Kitchen

Skriv din första bok för att bygga flera inkomstströmmar

Skriver du en engångshändelsesbok? Om så är fallet måste du ändra ditt tänkande.Tänk multiplikation. Tänk serie. Titta inte på din första bok som en enda gång eller en titel händelse. Börja titta på det som början på din framgångsrika författars resa. Om du letar efter en lättare resa, mer belöningar och mer vinster från din första bok, följ principerna nedan:

  1. Skriv din första bok i bitar, kapitel, avsnitt och delar. Genom att skriva på detta sätt kan du förfina, repetera och ompaketera din information. Utveckla en fortsättning med en webbplats, en rad artiklar, rapporter, uppföljningsprodukter och till och med tjänster för att bygga upp din bok, ditt varumärke och dina vinster ytterligare.

 

  1. Planera att fånga din bokläsares e-postadress. Forskare löpande bokföring stockholm säger att de flesta inte köper något förrän efter den 5: e till 7: e kontakten med dig. Det bästa stället att börja är din första bokens webbplats. Du planerar att ha en webbplats som marknadsför din bok rätt? När du har tagit in dina läsares e-postadresser och tillstånd att hålla kontakten med dem, utveckla en pågående ström av artiklar och till och med nya informationsprodukter för att sälja dem.

 

  1. Skriv din första bok och marknadsföra den med artiklar. I fortlöpande syfte vill du granska dina moduler av information och nuggets information och klistra in dem i kortare artiklar, bloggar och kolumner som du kommer att marknadsföra överallt du kan online och i tryck. Ditt huvudsyfte med att skicka in artiklar och kolumner är inte att få inkomst i sig utan möjligheter att avslöja din webbadress och boka till potentiella besökare.

 

  1. Skapa ytterligare exponering för din bok med informativa rapporter. För det mesta är människor som söker online gratis information. Din rapport kan bestå av en enda idé, en utvidgning av en idé eller en kort översikt över det innehåll du täcker i ett kapitel.Kolumner tolkar mer än utbildar sig. De tillåter dig att ge din åsikt om aktuella trender, händelser eller yttre påverkan som påverkar dina läsare.

 

  1. Fortsätt att skapa medvetenhet om din bok. Planera aktiviteter och evenemang som uppmärksammar din bok indirekt. Ett enkelt steg är att sätta bokens titel och undertext i din e-post signatur. Ju mer exponering du och din webbplats får desto mer blir din trovärdighet byggd för att hjälpa dig som expert och författare inom ditt område.

 

  1. Utveckla nyhetsbrev, kolumner, kurser baserat på den information som samlats in för din bok. Email nyhetsbrev erbjuder dig ytterligare ett tillfälle att hålla kontakten med dina läsare. Dina nyhetsbrev kan vara antingen informativa eller uppfattade. På något sätt ger de dig möjlighet att förbli synliga och bygga ännu mer trovärdighet.

 

  1. Kompilera din boks fallstudier och testimonials. Dina fallstudier och testimonialer främjar din bok, kompetent service eller produkt ytterligare. Vittnesmålen och jämna fallstudier pratar upp för dig. Alla är mer öppna för någonting som någon annan har försökt först.

 

  1. Utveckla din första bok i en e-bok. Tekniken har avancerat löpande bokföring stockholm vilket gör det enklare och enklare att elektroniskt publicera dina egna e-böcker. Vinsten från varje försäljning på enhetsbasis kan vara 10X royalties som tjänas av din ursprungliga bok.

 

Jag säger inte att ditt mål borde vara att bli en förlagsmaskin. Men jag säger att det är viktigt att expandera ditt tänkande till möjligheterna när din bok har publicerats. Det är viktigt att överväga sätt att samarbeta med dina läsare via din webbplats.

Fortsätt att producera artiklar, böcker och uppdateringar som hjälper dina läsare och hjälper dig att dra nytta av din passion. Varje ny bok eller relaterat material kommer ytterligare att förbättra din synlighet och stärka din trovärdighet som expert.

Planera en väldigt framgångsrik bok. Du kanske känner att du inte kan drömma det stora. Inga problem; Börja med de enkla tipsen ovan. Om du har planerat en evenemangsbok, släng dessa planer bort. Utöka ditt tänkande. Dröm en större dröm och skriv din första bok för att bygga flera flöden av inkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *