Home & Kitchen

Hitta Topprankade plastikkirurgi

Top Plastikkirurger Special Interest

Verkligheten är ingen plastikkirurgi göteborg kommer att behärska varje tillstånd eller förfarande, men de flesta väljer att fokusera på ett specialområde av intresse och expertis. Hitta en plastikkirurg som uppfyller dina kriterier och medicinska behov är avgörande för det framgångsrika resultatet av alla kosmetiska kirurgiska ingrepp.

Medan det vanligaste fältet för plastikkirurgi göteborg är “kosmetisk kirurgi”, måste många andra områden beaktas när man letar efter rätt medicinska specialister, bland annat:

* Otolaryngology (ansikts / huvud)

* Plastikkirurgi (hela kroppen)

* Oftalmologi (ansikts / runt ögon)

* Dermatologi (oftast ansiktsbegränsningar)

Även om det är mycket begränsat utför kirurgerna “Urologi” och “Obstetrics & Gynecology” ibland kosmetiska kirurgiska ingrepp.

Urologi –

Dessa kirurger specialiserar sig på de manliga reproduktionsorganen och urinvägarna hos både män och kvinnor. plastikkirurgi göteborg förbättringar utförda av urologer inkluderar: vuxen manlig omskärning, penisförstoring, penisförlängning, fallplastik, penisomskärning, etc.

Obstetrik och gynekologi –

Dessa kirurger specialiserar sig på de kvinnliga reproduktionsorganen och utför kosmetiska förfaranden som kvinnlig genital kosmetisk kirurgi: vaginoplastik, hymenoplasti, labiaplasti etc.

Vid val av rätt plastikkirurg är den allmänna riktlinjen att hitta dem som ägnar 75% eller mer av sin praktik vid behandling av ditt speciella tillstånd och kirurgiska ingrepp. En genomgång av läkares hela historia, referenser och års erfarenhet av ett visst kirurgiskt ingrepp kan bestämma nivån på kvalitetsvård.

Hur hittar du toppen betygsatta plastikkirurger

Du kan enkelt söka på Internet och hitta hundratusentals webbplatser som hävdar att de har de bästa plastikkirurgerna i sin databas. Ta dig tid att undersöka en plastikkirurg, inklusive att avslöja alla aspekter när det gäller deras professionella bakgrund. Istället för att förlita sig på webbplatser där läkare betalar för att vara listade eller webbplatser som enbart är beroende av reklamdollar, uppmanas individer att genomföra en fullständig bakgrundskontroll, som vanligen inkluderar läkarens betyg, landsomfattande licensieringsstatus och omfattande rapport om läkarens professionella referenshistorik.

I vissa fall har de bästa plastikkirurgerna investerat i ny och innovativ teknik, vilket i sin tur har gjort det möjligt för läkare plastikkirurger att etablera ackrediterade öppenvårdsmöjligheter. Dessa anläggningar har visat sig vara så säkra som kirurgi som utförs på sjukhus.

Vad ska man leta efter i en plastikkirurg:

o Han eller hon är styrelsen certifierad inom sitt yrkesområde

o Har anslutningar med sjukhus eller andra prestigefyllda medlemskap

o Är stipendiat-utbildad i hans eller hennes fält eller dubbelstyrd

o Har eller haft undervisningsuppgifter på sjukhus eller andra institutioner

o Vunnit utmärkelser eller heder, vilket kan verifieras

o Specialiserar sig på ditt intresseområde och har erfarenhet som är lämplig för dina medicinska behov

o Öva åtminstone 8 eller 9 år efter formell utbildning

Din doktors utnämning

Tips 1 – Fortsätt läsa igenom de procedurer som bäst motsvarar uppfattningen av dina behov.

Tips 2 – Skapa en kort lista med läkare genom att identifiera upp till tre ledande kosmetiska kirurger, specialiserade på ditt planerade förfarande, för en-till-en-intervju.

Tips 3 – Skriva nyckelfrågor, problem och förväntningar att fråga läkaren

Tips 4 – Se och lyssna noggrant när din plastikkirurg förklarar dina hälsoproblem och de slags realistiska resultat som kan uppnås genom en kosmetisk kirurgisk procedur (er).

Tips 5 – Se till att ta bort en skriftlig kostnadsberäkning med alla kosmetiska procedurkoder identifierade så att du kan avgöra om sjukförsäkring är tillgänglig.

Tips 6 – När du gör ditt möte för operation, be om att få operationen så tidigt som möjligt på morgonen, när kirurgen är mest uppdaterad och varningslös.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *