Uncategorized

Archipelago International Debuts Nytt Hotell i Bali och Papua

December 2016 – Archipelago International, Indonesiens största hotellbolag, bygger på sin växande framgång i östra delen av Indonesien med två nya hotell: Aston Canggu Beach Resort – Bali och Fave Hotel Jayapura – Papua.

“Aston Canggu är ett hip trendigt 4 * hotell med två fina B & B-uttag för att hjälpa våra gäster att njuta av en vacker semester.” Öppningen av dessa två hotell är ett spännande steg för vårt företag, båda dessa egenskaper är bra exempel på vad våra varumärken står för. Plats med ett enastående rum. Fave Hotel i Jayapura är ett spännande budgethotell mitt i stadens centrum, bra sängar, kuddar, handdukar och TV-apparater allt till ett bra pris, bra valuta för pengarna. Förväntan, ge en bra återgång till våra ägare och en spännande arbetsmiljö för vår personal. “Sade Winston Hanes, direktör för operationer av skärgård internationell.

Archipelago Internationals tillväxtplaner är imponerande. Företaget har som mål att utöka sin nuvarande portfölj med 50 nya hotell under de närmaste två åren. Die hotell i rörledningen kommer att bestå av en mix av Aston, Harper, Quest, NEO en favehotels.

Aston Canggu
Öppnandet av Aston Canggu kommer att markera Archipelago Internationals 17: e hotell i Bali och den fjärde Aston i Bali förenar den ständigt populära Grand Aston Bali Beach Resort, Aston Denpasar Hotel & Convention Center och Aston Kuta Hotel & Residences. Beläget inom gångavstånd från Batu Bolong Beach, den populäraste stranden i Canggu-området som sträcker sig från Seminyak och har två kända surfpunkter, är Aston Canggu Beach Resort – Bali redo att bli en ny fristad för kräsna fritidsresenärer.
Detta helt nya, eleganta och moderna hotell erbjuder 93 eleganta och eleganta rum som består av 6 Superior-rum, 86 deluxe rum och 1 svit. Hotellet har också två matställen. Cubana i lobbyn som serverar kubansk gourmetmat och matsal på taket Cloud 99, som ligger vid poolen och har utsikt över Indiska oceanen. För att ge den bästa servicen och komforten för sina gäster, är Aston Canggu Beach Resort – Bali komplett med ett spa och gym för maximal välbefinnande.

Favehotel Jayapura
Öppningen av favehotel Jayapura markerar det tredje hotellet under Archipelago Internationals portfölj i Papua, vilket lyfter fram populariteten och efterfrågan på företagets varumärken i östra delen av Indonesien. Favehotel Jayapura ligger bara 45 minuter från Sentani flygplats, och ligger i centrala Jayapuras blomstrande affärs- och affärsdistrikt. Därför är det designat för att vara en bekväm och bekväm bas för affärs- och fritidsresenärer.
Jayapura är Papua största och huvudstad, belägen i Yos Sudarso Bay. Jayapura ses ofta som porten till Greater Papua för att utforska kända platser som Lembah Baliem eller Lorentz National Park. Detta valbetjänade hotell erbjuder 109 rum, som består av 44 standardrum, 53 deluxe rum, 9 juniorsuiter och 3 sviter. Favehotel Jayapura är inrättat för att vara värd för möten, utställningar och andra företags- eller sociala tillfällen. Det kompletteras av sju mötesrum och ett arbetsrum med en kapacitet på upp till 486 personer.

Favehotel lanserades 2009 och är en pionjär inom smart och budgethotell och har expanderat från mindre än fem hotell till nästan 50 hotell över hela Indonesien och Malaysia. Billiga, fräscha, attraktiva, moderna och enkla är de attribut som gör fave-hotell så överraskande annorlunda och avsedda att bli favoritvalet för smarta budgetägare.

Om Archipelago International
Archipelago International är Indonesiens största hotellförvaltningskedja med en portfölj på över 120 hotell och 15 000 rum. Det fortsätter också att ha de snabbast växande varumärkena med över 100 fastigheter i rörledningen över Indonesien, Filippinerna och Malaysia. Deras 7 kärnmärken är favehotel, NEO, Quest, Harper, Aston, Alana och Kamuela, allt från ultra-luxuösa villor till utvalda, ekonomiklasshotell till bostadshus.

www.konferensstockholmskärgård.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *