Uncategorized

Använder ångtvättar för mattor kemikalier? | Kontorsstädning Stockholm

Min svenska är inte den bästa. Men min kunskap om städning är stor. Jag vill nu dela med mig av min kunskap om Mattor och ångtvätt.

Att hålla mattorna i hemmet rent kommer att förlänga deras liv och kvalitet och kommer att förbättra hälsan hos ditt hem. Ångtvättar för mattor, är erkänt som en av de mest effektiva metoderna för djup rengöra mattor, använda en blandning av hett vatten och rengöring lösningar för att rengöra din matta. Eftersom smuts, mögel och mögelsporer kan bli begravd djupt inne i mattan fibrer, är det viktigt att använda rengöringsmedel matta ånga som en vanlig del av din matta underhåll. Vi arbetar med Kontorsstädning Stockholm och andra populära tjänster i vår huvudstad.

Innan du kan använda mattan ångtvättar på din matta, tomma alla möblerna ut ur rummet och grundligt vakuum. Detta första steg är mycket viktigt eftersom det mindre smuts och torra föroreningar i din matta innebär mindre av den leriga blandning som är resultatet av tillämpningen av varmt vatten. Ta dig tid att gå över mattan flera gånger med ett vakuum och ägna särskild uppmärksamhet åt högtrafikerade områden och områden runt posten dörrar.

Kom ihåg att låta mattan torka helt innan de återvänder möbler eller tillåta trafik på mattan. Om det är möjligt, reservera att använda rengöringsmedel matta ånga på mattan för sommaren när du kan öppna fönster och ventilera ditt hem.

Ånga mattan rengöring är inte riktigt rengöring med ånga alls. Det är ett sätt att djuprengöring som ger en hur vattenrengöringslösning till din matta och sedan använder kraftfull extraktion att dammsuga vatten och smuts. De rengöringsmedel som används i mattan ångtvättar idag är relativt säker att använda.

rengöringslösningar

Om du är orolig för att applicera kemikalier dina mattor, leta efter företag som använder biologiskt nedbrytbara eller barnvänliga, giftfria rengöringsmedel i sina mattan ångtvättar. Fråga företag särskilt om de använder rengöring lösningar som lämnar lite eller inga rester i ditt hem efter rengöring. Eller vänd dig till oss, som kan allt om kontorsstädning Stockholm och andra närliggande tjänster

Tänk på att regelbundet upprätthålla dina mattor kommer att kräva mindre rengöringsmedel under en djup rengöring. Hur ofta du använder mattan ångtvättar kommer också att bero på hur mycket trafik i hemmet. Hushåll med barn, husdjur, rökning inomhus eller allergiker bör ha sina mattor rengöras var 6 till 12 månader. Mindre hushåll med mindre frekvent trafik bör få sina mattor djuprengjorda varje eller vartannat år. Kontrollera alltid med din matta tillverkare att ta reda på deras rekommendation för städmetoder och frekvens.

När du har etablerat hur ofta du kommer att behöva använda rengöringsmedel matta med ånga och upprätta ett underhållsprogram med en matta rengöring professionell, eller överväga att köpa en maskin om du kommer att behöva använda den djupt rengöra mattor oftare. Mellan djupa rengöringsbehandlingar, använda dörrmattor, regelbunden dammsugning och omedelbara plats behandling för att skära ner på smuts.

En kemisk fritt alternativ

Om du väljer att använda din egen matta vid ångtvättar eller hyra, försöka hoppa över tvättmedel. Använd endast vatten och använda maskinen enligt anvisningarna. Det varma vattnet kommer ensam att ta bort en hel del smuts och rester. Ett annat förslag är att använda en blandning av en kopp vit vinäger och 2-1 / 2 liter vatten. (Lägg till en kopp ättika för en starkare lösning.) Detta kommer att bidra till att avlägsna schampoo-rester från tidigare försök rengöring.

Om du vill använda tvål eller rengöringsmedel, blanda inte mer än tre till fyra matskedar mild flytande tvål eller diskmedel och minst en liter vatten. Blanda försiktigt eftersom lödder kan täppa till maskinen. Biologiskt nedbrytbara och giftfria rengöringsmedel finns också.

Tips: Undvik att använda rengöringsmedel matta ånga under tider när du inte kan öppna fönster, såsom under kalla vinterdagar eller mycket fuktiga dagar under sommaren.

En ren matta motsvarar ett rent hem. Mattor kan samla massor av smuts och rester från dagligt slitage. Regelbundet underhåll och användning av mattan ångtvättar hjälper dig att hålla dina mattor rena och bibehålla kvaliteten och hälsa din matta. Vänd dig till oss för dina städtjänster om du är osäker. Sök efter oss på Kontorsstädning Stockholm och du får fler råd.

http://www.xn--kontorsstdistockholm-jzb.se/