Home & Kitchen

5 andra pris badrumsrenovering slutligen skina

När det gäller makeover tror vi att badrumsrenovering täby ofta levererar de mest otroliga resultaten. Kanske beror det på att de kan vara så kalla, opersonliga utrymmen? Men oavsett orsaken har vi hittat fem omvandlingar som verkligen behövde hända!

Vänta bara tills du ser hur dessa drabbade utrymmen togs tillbaka till livet, och om du letar efter en designdesign inspiration till ditt eget hem, kolla inte längre.

  1. Före: Vad skulle du kalla detta designschema?

Vi vet vad vi skulle kalla detta … hemskt. Vem som trodde att mönstrade bruna kakel, en avokado-svit och ett mörkt korkgolv skulle fungera bra tillsammans behöver klart sina ögonprov. Titta bara på hur liten det har gjort utrymmet!

  1. Efter: Minimalistisk perfektion

Ah, nu är det mer som det. Att strypa ut alla grymma färger och injicera det här badrummet med en bra dos vit har säkert lagt till en väldigt nödvändig modernitet, vilket har gjort att rummet känns betydligt större.

  1. Före: Kan göra bättre

 Vi ser vad tanken var här med ett helt vitt färgschema, men det har lämnat rummet som känns lite skönt och ovänligt, tror du inte? Med ett takfönster på plats tror vi att det finns utrymme för att värma upp detta utrymme uppåt bit.

  1. Efter: En färginjektion

Vilken skillnad! Det vackra mörkblåloftet har arbetat underverk för att lyfta och lägga stil på det här badrumsrenovering täby. Med alla matchande små färgaccenter som prickas runt, tycker vi att det här är ett utrymme som du lyckligtvis kommer att inväga för några lyckliga timmar.

  1. Innan: Bra sorg

Hur var ägarna tänkande när de införde detta system med ett sådant olyckligt format och medelstort rum? Våra ögon kan inte ta det!

  1. Efter: En helt ny värld

Moderna svitartiklar, en helt ny dusch och ett otroligt neutralt färgschema har kommit ihop för att utföra ett mirakel. Inte längre ett litet och smalt utrymme, det här badrummet känns nu högt och super lyxigt. Vilken skillnad som tar ut en vägg kan ha!

  1. Före: Blekt minst sagt

Kall, ovälkomligt och fantastiskt sterilt, det här badrumsrenovering täby ser varje tums mardröm, speciellt när du anser att det är ett rum du använder varje dag. Det är bara alldeles för starkt och saknar stil för vår smak.

  1. Efter: En monokrom undrar

Lägg till lite personlighet, några funky handen och moderna armaturer och vad får du? Ett badrum vi skulle använda i ett hjärtslag, det är vad. Flaskor av svart har lagt till en viss stilmyndighet som var helt frånvarande förut. Även det duschvägg ser gudomligt ut!

  1. Före / Efter: Håll det enkelt

Från en extremitet till den andra. Den levande röda stilen, men försökte lägga till lite känsla, krympte helt enkelt badrummet bortom tro. När det kom till att rätta till det, är vi glada att se att designteamet ansvarade gick med ett enkelt tillvägagångssätt. Håller den ren, modern och unfussy gjorde stor skillnad för det här utrymmet och kan vi bara fråga … var får du orange toalettrullar från?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *