Home & Kitchen

10 informative ways to cheer up a small windowless badrumsrenovering

De av oss som inte får utforma och bygga våra egna hus (vilket är nästan alla oss) måste göra med vad vi kan hitta och ha råd med. Och ibland har det fantastiska huset med den fantastiska terrassen och den vackra trädgården en eller två nackdelar – som ett litet fönsterlöst badrum som sätter en mörk och tråkig snurr på badtiden.

Den stora nyheten är att du inte behöver ett fönster för att lägga till karaktär och intresse för det lilla badrumsrenovering täby. Du behöver bara lite kreativitet – eller en homify-artikel, som den här.

  1. Sken och reflekterande

Om du har väggutrymmet, lägg till en annan spegel (eller några). Ett galleri med mindre speglar kan vara en fantastisk effekt i ett litet badrum. Men hänger inte speglar över varandra, eftersom det kommer att resultera i den konstiga oändlighetens spegelseffekt.

  1. Ta med några växter

Rätt växter kan göra en fantastisk inredning i vilket utrymme som helst, inklusive det mörka badrummet. Och naturen finner alltid en väg, för växter vars naturliga miljö är ett skuggigt skogsgolv kan blomma i mycket lite ljus.

  1. Belysning på rätt sätt

Om du är liten i rymden bör du överväga att montera väggljus på väggen för att lägga till funktionell belysning utan att ta emot disk / golvyta. Men se till att lamporna placeras i rätt ställe. Ljusa sconces måste ligga på ungefär ögonivå, kasta ljus direkt på ansiktet från sidorna, inte ovanför – det här är smidigare för alla.

  1. Lägg till en elegant överraskning

Oroa dig inte om du inte kan riva ut fula, vanliga badrumsrenovering täby– tippa skalorna till din tjänst genom att lägga till en oväntad möbelbit (som en pall, liten stol eller ovanligt tillbehör) för att få mycket personlighet. Lågprofilstycken med ben och öppet utrymme under kan göra att något rum verkar större.

  1. En ren, ljus färg

Att måla en fin, ljus färg på golvet, väggarna och taket kan dramatiskt öka rummets visuella storlek. Eller för något mer dramatiskt, lägg i mycket glansiga plattor för att få ditt utrymme att expandera med lite glans.

  1. Förhöj färgen och mönstret

Om du har medel för att göra det, sätta ihop ditt lilla badrumsrenovering täby i en djärv tapeter för en kraftig injektion av mönster och färg. Iögonfallande väggar gör att du glömmer allt om det frånvarande fönstret.

  1. Transparent rymduppdelare

Ett litet badrum behöver inte mer solida väggar, även för privatlivets ändamål. Istället utforska utbudet av texturerat glas, glasstenar, vertikala bladskärmar eller metallgardiner som alternativ för interna skiljeväggar. Dessa alternativ har ett gnistrande rent utseende, tillåter ljus genom och återspeglar din konstgjord belysning.

  1. Lätta tillbehör

Lägg lite shimmer och glans med subtila reflektioner från dina armaturer, sconces och fåfänga med speglade eller rostfria ytor. Design stilar som industri och steampunk är trending, vilket innebär att metaller gör vågor i badrumsdesign. Det betyder att rostfritt stål, polerat aluminium, mässing eller kopparbad du har blivit ögat kommer definitivt att ge glansen i badtiden.

  1. Distrahera dem!

Flytta fokusen bort från bristen på ljus i ditt lilla badrum genom att flytta strålkastaren på färg, konstverk, belysning och tillbehör. Glad grafik på väggarna, eleganta väggdekaler, inramade bilder, en funkformad väggljus … dessa kan alla ta tag i och hålla uppmärksamhet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *